À partir de 28 € / Set menu
MEZIERES-EN-BRENNE
Contact
Description
Restless "biocal" menus, put together by Valérie Boisson, head boar who cultivates taste and gardens the plate. Seasonal, locavore cuisine, exclusively vegetarian and vegan (no meat or fish) and convivial. Sunday brunch. On-site: cooking/pastry-making workshops and 4 trendy, atypical guest rooms. Catering by reservation only: 48h in advance (on site or takeaway), picnic baskets.
Additional description

Du samedi 1er mars au dimanche 30 novembre
Fermé :
- Wednesday
- Thursday
Equipment and services
Languages spoken
- French
- English
Amenities
- Baby chair
- Terrace
- Wifi
Services
- Banquet
Localisation
Adress
Le Sanglier Hirsute
11 rue de l'Ouest
36290 MEZIERES-EN-BRENNE
Prices and payment
Tarifs
- Set menu (Formule végétarienne et végétalienne 3 plats (entrée, plat, dessert)) : 28 €
- Set menu (Formule plat à emporter ou panier pique-nique) : 16 €
Paiement
- Debit cards
- Cheques
- Cash
Enquiries / Information
- 06 13 38 57 81
- Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
- www.lesanglierhirsute.fr